Rozpútajte dobrodružstvo s naším najprenosnejším keramickým grilom na drevené uhlie, Joe Jr. Ideálny pomocník pre životný štýl na cestách.
Gril Kamado Joe Kettle Joe v sebe spája inováciu našich keramických grilov v dizajne kotlíkového grilu.
Vďaka 46 cm priemeru sa na grilovací rošt zmestí dostatok mäsa a preto je tak séria CLASSIC najpredávanejšia pre domáce prostredie a vhodná na každú príležitosť.
Grily série Big Joe s maximálnou veľkosťou poskytujú 61 cm priemer roštu na varenie, ktorý je ideálny pre zábavu davu. Vďaka inováciám v každom grile zažijete grilovanie na drevenom uhlí ako nikdy predtým.
séria I | séria II | séria III |
---|---|---|
Grily Kamado Joe® série I sú ideálne na tradičné grilovanie a údenie na záhrade. Toto môže byť náš základný model, a veru že má veľa funkcií ani chuti. | Grily Kamado Joe® série II sú pre začiatočníkov aj profesionálov. Vďaka inováciám, ako je náš vetrací otvor Kontrol Tower™ a otváracie pánty Air Lift™, sú grily tejto série neprekonateľné. | Grily Kamado Joe® série III sú pre každého vášnivého vonkajšieho kuchára, grilmajstra ktorý hľadá inovácie, luxus a komfort v grilovaní na drevenom uhlí. |
vysúvateľný popolník pre ľahké čistenie | vysúvateľný popolník pre ľahké čistenie | vysúvateľný popolník pre ľahké čistenie |
liatinový vetrací vrchnák pre reguláciu vzduchu | hliníkový vetrací vrchnák pre reguláciu vzduchu | hliníkový vetrací vrchnák pre reguláciu vzduchu |
vstavaný teplomer | vstavaný teplomer | vstavaný teplomer |
flexibilný systém varenia Divide & Conquer® - 2 výšky | flexibilný systém varenia Divide & Conquer® - 2 výšky | flexibilný systém varenia Divide & Conquer® - 3 výšky |
pevný mobilný vozík | pevný mobilný vozík | premium pevný mobilný vozík s odkladacím priestorom |
hliníkové bočné poličky s háčikmi na náradie | hliníkové bočné poličky s háčikmi na náradie | hliníkové bočné poličky s háčikmi na náradie |
štandardné pánty | patentovaný systém pre ľahké otváranie poklopu / drží pozíciu otvorenia | patentovaný systém pre ľahké otváranie poklopu / drží pozíciu otvorenia |
plstené tesnenie | silné hrubé tesnenie s kevlarovým vláknom | silné hrubé tesnenie s kevlarovým vláknom |
keramické ohnisko z viac kusov / eliminuje prasknutie | keramické ohnisko z viac kusov / eliminuje prasknutie | keramické ohnisko z viac kusov / eliminuje prasknutie |
x | x | košík na drevené uhlie |
2x polmesiac keramické dosky pre nepriame pečenie | 2x polmesiac keramické dosky pre nepriame pečenie | 2x polmesiac keramické dosky pre nepriame pečenie |
x | x | SloRoller hyperbolická vložka pre nepriame pečenie |
Moderné grily na štýl Kamado sa vyrábajú zo zmesi rôznych materiálov vrátane vysoko odolnej protipožiarnej keramiky, žiaruvzdorných materiálov, tradičnej terakoty a zmesi portlandského cementu a rozdrvených lávových kameňov. Vonkajšie povrchy sú teraz tiež odlišné používajú sa vysoko lesklé keramické glazúry, farby, textúrované povrchy podobné štukatúram a keramickým dlaždiciam. Použitie moderných keramických a žiaruvzdorných materiálov, zabezpečuje, že zariadenie zriedkakedy praskne – čo bol bežný problém v pôvodnom japonskom dizajne.
Kamado grily sú spravidla plnené uhlím, aj keď bolo niekoľko pokusov na to, aby sa zapaľovali plynom alebo elektrinou. Jedna zo zásluh keramickej konštrukcie je, že neexistuje žiadna kontaminácia arómy, či chuti jedla a z rovnakého dôvodu je drevené uhlie preferovanou voľbou pre moderné Kamado varenie. Nielenže drevené uhlie vytvára málo popola, pretože sa skoro celé spotrebuje pri horení, ale navyše je oveľa zdravšie a tiež neobsahuje rôzne prísady ako alternatívne uhoľné brikety, ktoré môžu svojimi prísadami kontaminovať chuť potravín. Kusové drevené uhlie sa tiež môže vyrábať ekologicky trvalo udržateľným spôsobom za použitia techniky prerezávania, čo je spôsob rezania stromov a kríkov na stimuláciu ich rastu.
Výrobcovia týchto keramických grilov Kamado tvrdia, že sú veľmi univerzálne. Nielenže môžu byť použité na grilovanie a údenie, ale môžete pomocou nich pripraviť pizzu na pizza kameni, ktorý sa jednoducho vloží do grilu a tiež na ňom môžete bez problémov upiecť aj chlieb, či koláč. To je vďaka vynikajúcemu zachovávaniu tepelných vlastností keramického plášťa, ktorý môže uchovať teploty vo vnútri grilu až do 398°C. Aj vďaka presnému riadeniu prietoku vzduchu (a tým aj teplote), ktorý sa zabezpečuje ventilačným systémom, Kamado grily sú podobné peciam vykurovaným drevom a preto môže byť Kamado použitý na pečenie a upečie čokoľvek, čo môže byť pečené v tradičnej peci.
Okrem vonkajšieho keramického plášťa je tu tiež keramická alebo nerezová miska vo vnútri grilu určená na uhlie. Sú tu tiež posuvné dierka v spodnej časti grilu, ktoré zabezpečujú prúdenie vzduchu k uhliu, ako aj regulovateľný otvor v hornej časti veka kopuly, ktorý tiež slúži k úniku dymu z grilu. Teplota sa riadi správnym nastavením týchto dvoch otvorov. Jeden alebo viac roštov je možné umiestniť nad oheň a tie potom poskytujú plochu(y) na pečenie, či grilovanie. A nakoniec, väčšina Kamado grilov majú otvor vyvŕtaný vo veku, ktorý umožňuje vloženie teplomeru pre sledovanie teploty vo vnútri grilu počas varenia.
Vytvorte rôzne tepelné zóny v grile Kamado Joe s keramickou doskou polmesiac, ktorá čiastočne blokuje silné priame teplo na potravinu aj vytvára nepriame grilovanie.
Naše multi stupňové rošty vám zabránia preplneniu roštu. Zdvojnásobte navýšovaním jednotlivých roštov grilovací priestor, a takto je ľahké pripraviť naraz mäso, alebo zeleninu.
Nekupujte mačku vo vreci! Vyskúšajte si keramický gril KamadoJoe na vlastnej koži a zistite, aký je skvelý. Gril KamadoJoe, ktorý používajú profesionálni kuchári si teraz môžete otestovať aj vy a zlepšiť svoje kulinárske schopnosti v tomto odvetví. Taktiež si môžete vyskúšať rôzne techniky grilovania, varenia, pečenia, údenia, ktoré na bežnom grile nemôžete vytvárať. Príprava jedla na keramickom grile je veľmi jednoduchá. Preto Vám pred jeho zakúpením ponúkame možnosť jeho zapožičania, aby ste sa presvedčili, že ho naozaj musíte mať! Pripravte pre seba, známych alebo rodinu niečo nové a buďte opäť grilmajster vo svojom okolí. Upečiete si chlieb, bagetu alebo pizzu a vyskúšate údiť na keramickom grile