Rodinná firma, ktorá produkuje hovädzie vyzreté steaky už 20 rok. Prvé poznatky o zrení hovädzieho mäsa získal výrobca na školení absolvovanom v USA v roku 1997. Získal tu veľmi cenné informácie a skúsenosti o tom, akým spôsobom dosiahnuť dokonalej krehkosti a chuti hovädzieho mäsa technológiou tzv. SUCHÉHO DOZRIEVANIA. Dozrievanie hovädzieho mäsa sa vykonáva podľa prísnych kritérií, za dohľadu hlavného technológa - majstra procesu zrenia hovädzieho mäsa Zbigniewa Stempienia.
Steaky KONKRET zrejú dlhotrvajúcim procesom suchého zrenia po dobu 4 až 6 týždňov v prísnych mikroklimatických podmienkach pri optimálne nastavenej teplote, vlhkosti a prúdenia vzduchu. V tejto fáze sa stuhnutosť mäsa uvoľňuje a vytvára sa jeho krehkosť. Vďaka prirodzeným enzýmom sa maso "rozkladá", dochádza k uvoľňovaniu kolagénu a narúšaniu svalového vlákna - mäso prirodzene zreje. Hlavným určujúcim faktorom steaku je vek zvieraťa medzi 18 - 24 mesiacov, mäsitosť zvierat (tzn. podiel svaloviny), podiel tuku na povrchu svaloviny a rozloženie tuku vo svalovine (tzv. mramorovanie). Pri suchom zrení sú vyššie straty na hmotnosti mäsa, odmenou však zostava nádherná farba, vôňa a výraznejšia chuť mäsa bez náznaku kyslosti. Každý druh steaku, ktory je v ponuke, získava svoju identickú chuť.